Kissé zsufi, de jó állapotú lakás átalakulása

Ajánlásból érkezett a megbízás.

A tulajdonost már a legelső találkozásunk alkalmával sem kellett győzködni az Egylet által nyújtott szolgáltatások előnyeiről. Azonnal beleszeretett, és eldöntötte, hogy élni szeretne ezzel a kivételes lehetőséggel.

A lakás jó adottságait kissé elnyomta a zsúfoltság, mert a család már kinőtte. Egyből tudtam, hogy ahhoz, hogy minél hamarabb célt érjünk, szükséges lesz a Home Staging, ill. a profi tálalás (a HD képek mellett, 3D séta, videó és a környék bemutatásához drónos kolléga is segített).

Erikát (a tulajdonost) felkészítettem, hogy több órát is igénybe fog venni mindez, így erre a napra szabadságot vett ki. A gyerekek is picit lebetegedtek, ezért ők is otthon voltak.

Lakberendezőnk irányítása alatt mindenkinek jutott feladat! Hirtelen hatalmas káosz teremtődött a lakásban, de megnyugtattam Erikát, hogy a végeredmény majd kárpótolja mindenért. Amikor megérkezett a fotós és videós, már készen is állt a két kis szoba. A gyerekek nagyon sajnálták, hogy nem maradhat úgy a lakás, ahogy a Home Staging által kinézett. A nagylány viszont gyorsan lecsapott az egyik kiegészítőre, mely a szobájában lett kitéve.

Az amerikai konyhás nappali átalakulása is csodálatos lett! A felesleges cuccok kikerültek belőle, virágok lettek kihelyezve, új ágytakaró, díszpárnák, megterített asztal – mind-mind azt a célt szolgálták, hogy a lakás jó tulajdonságai ki legyenek emelve.  

Miközben a lakásban folyamatosan ment a munka (pakolás, fotózás, videózás, újabb pakolás, fotózás, videózás), a drónos az utcán készített felvételeket, hogy a környék is bemutatásra kerüljön.

Az a „laza” 5 óra, amit ott töltöttünk, (és a további 4-5 nap utómunka) megtette a hatását. Erika szavaival élve, tényleg profi lett a végeredmény!

 

Macsi Andrea


+36 70 905-5584
macsi.andrea@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése