Kiadó Téglalakás

240 000 Ft

Budapest, V. kerület , Kálvin tér
Alapterület:
33 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

6. Emelet
Átlagos
Kondenzációs kazán
Körpanoráma
Részben bútorozott
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiadó lakás a Kálvin téren

Budapest belvárosában a Kálvin tér 3. szám alatt, 33 nm-es, 1 szobás lakás hosszú távra kiadó. A környék infrastruktúrája és közlekedése kiemelkedően jó.  A tégla háztömb 6. emeletén található szép állapotú világos lakás a bérleti szerződés aláírása napján azonnal birtokba vehető. A hálószoba laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás melegvíz ellátását, valamint a fűtését új gázkazán biztosítja, a nyári melegben hűtése klímával megoldható.

A lakás konyha és fürdőszobabútorral valamint mosógéppel, illetve hűtőszekrénnyel rendelkezik.

A közös költség: 8.085.-Ft/hó, mely tartalmazza a vízhasználat általány díját. A gáz, villany költségek a közüzemi mérőóra szerint havonta fizetendők.

Gyermekes és/vagy 1db kisállattal rendelkező bérlők nincsenek kizárva. Dohányzás a lakáson belül nem megengedett. Gyermekes családnál a bérlés befogadó nyilatkozathoz kötött, további feltétel a bérleti szerződés aláírását követően a közjegyzői nyilatkozat aláírása. A bérleti szerződés 2 havi kauciót tartalmaz és minimum 1 év időtartamra szól.

Az ingatlant a hirdetés előtt részletesen megismertem. A felmerülő további kérdésekre felkészülten várom hívását a hét minden napján.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Szabó Csaba


+36 70 708-0722
szabo.csaba@egylet.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése